TU SMO ZATO ŠTO VOLIMO VIDEO PRODUKCIJU

Pod uslugom izrade video materijala, produkcije animacije nudimo Vam kompletan proces izrade kvalitetnih promotivnih video spotova za Vaše marketinške potrebe.

icon1

IZRADA SCENARIJA

Bilo da želite promovisati svoje poslovanje, posao, proizvod, svojinu ili lokaciju, naš kreativni tim će stvoriti jedinstveni scenario ili jednostavan plan za snimanje reklamnih video spotova prema vašim idejama i željama, kao i kontekstualne teme i ciljane klijente.

icon2

PRIPREMA I KASTING

Prema elaboriranom konceptualnom planu, ukoliko je dogovoreno, predlažemo i angažovati modele (glumce, glumce) i osmisliti i pripremiti dekoracije prostora i predmeta snimanja.

icon3

SNIMANJE REKLAMA

Snimamo sve vrste privatnih i korporativnih događaja, koristeći profesionalne HD video kamere i specijalizovanu opremu. Prema potrebi i zahtevu projekata organizujemo velike ili male timove koji poseduju sve neophodne proizvodne i prezentacijske veštine i znanja.

icon4

MONTAŽA VIDEO MATERIJALA

Snimljeni video materijal u skladu sa scenarijem, obogaćujući ga audio podrškom i glasom pripovedača. Ako je potrebno, kreiramo animacije koje dodatno poboljšavaju vizuelni utisak. Završeni projekat se isporučuje na DVD-u, BluRai-u ili se pripremamo za veb.