​​​SEO optimizacija sajtaKvalitetna i profesionalna izrada sajtova nije sve što je potrebno da bi se Vaš sajt probio na prvim mestima u pretraživaču. Ono što zaista definiše Vaš sajt jesu ključne reči koje potencijalni klijent ukuca tokom svoje pretrage. Za izuzetne rezultate i upite, SEO Optimizacija je ključan korak ka usavršavanju i kreiranju kreativnog, ali i efikasnog web sajta.

 

Želite li da Vaš sajt bude prvi na Google-u, Bing-u ili Yahoo-u?
________________________________________


MAXDESIGN, agencija koja nudi dizajnerske usluge, usluge izrade web dizajna i SEO, omogućiće Vašem sajtu da se uzdigne na listi pretraga, pre svega na Google, Bing i Yahoo,  tehnikama koje će doprineti da Vaš sajt prvo bude indeksiran od strane pretraživača, ​a potom i da dobije što bolju poziciju. Za izuzetne rezultate i upite, naše znanje u izradi sajtova je ključan korak ka usavršavanju i kreiranju kreativnog, ali i efikasnog web sajta. Internet omogućava da se Vaša firma ili usluga proširi na čitav svet. Ali da bi ona svoju poziciju učvrstila i nadjačala svoje konkurente, potrebna je jaka SEO optimizacija da bi se Vaš sajt indeksirao pre ostalih, dovodeći bezbroj klijenata ka Vašem sajtu! 
​• Ranking na web pretraživačima (Google, Bing, Yahoo, Yandex...) •

Učinite svoj sadržaj web stranice još dostupnijim web pretraživačima. Ovde smo u potpunosti spremni za implementaciju najnovijih i proverenih metoda za porast ranka i finalnih rezultata. Razvojem i ciljanim promovisanjem za posetioca onog važnog dela Vaše web stranice, koji istovetno zadovoljava i Vaše potrebe, doprinosimo u poboljšanju, održavanju indeksiranosti i vidljivosti vrlo važne online prisutnosti.

• Analiza i istraživanje ključnih reči •

Najvažniji korak u kvalitetnoj SEO optimizaciji jesu efikasne ključne riječi. U kooperaciji sa našim stručnim timom uspešno ćemo odrediti najbolju strategiju za izgradnju jakih internih i eksternih linkova, povećavajući vaš rank na web pretraživačima i organski saobraćaj Vašeg sajta.

• Struktura i kategorizacija linkova (link building) •

Klučan faktor svake uzorne SEO strategije čine dobri linkovi, kako interni – unutar vaše web stranice i eksterni – linkovi sa spoljne strane Vaše web stranice koji vode nazad na nju. Izgradnju profila vaših internih linkova prepustite nama, mi ćemo pojačati njihovo puno značenje i jačinu na web pretraživačima čime ujedno jačamo i vaš sveobuhvatni SEO rank, indeksiranost Vašeg sajta na tim pretraživačima.


Naš zadatak je:

Analiza ranka i indeksiranost web stranice (položaj sajta u odnosu na ostale)
Optimizacija web stranice za SEO rangiranje (analiza ključnih reči, kao i optimizacija (text, slike, linkovi..)

Cilj nam je da je Vaš sajt bude među prvima na Googlu.

Search Engine Optimisation

Website ni icon

Mi Vaš sajt pretvaramo u br. 1!

SEO optimizacija je ključna za pretraživače poput Google-a.

Sa više od 80 % pretraga online, šanse su da ukoliko niste na prvoj strani nevidljivi ste za većinu korisnika. Dobra SEO optimizacija može dovesti do povećanja saobraćaja i boljeg indeksiranja Vašeg sajta. Kada nas klijenti pitaju da im implementiramo SEO, prvo se udubimo u istraživanje same suštine toga što radimo.

Čvrsto verujemo da dobar SEO izuzetno utiče na razvoj kampanja. Sve SEO kampanje pomno pratimo i održavamo, sa izuzetnim prilagođavanjem.

MAXDESIGN Agencija za dizajnerske, kao i SEO usluge.

Local Search

LOKALNA PRETRAGA

Mi se trudimo da Vaš sajt bude dostupan što većem broju lokalnih mušterija.

Google Analytics

GOOGLE ANALITIKA

Poznajemo Google Analytics već duži niz godina.

Integrated Approach

INTEGRATIVNI PRILAZ

Sagledamo iz više uglova, tako da Vaš SEO nema nikakvih propusta.