Najbolje web usluge u Beogradu, a ako ne verujete, pošaljite upit na:


[email protected]Maxdesign nudi najpovoljniju izradu sajtova u Srbiji, sa kvalitetnom izradom sajtova koja Vas neće izneveriti. Izrada sajtova u Srbiji treba biti savršena i po meri klijenta, a mi u MaxDesign-u tome težimo i ispunjavamo.

Mi Vam garantujemo to što Vam govorimo, jer kod nas je najbolja i najpovoljnija izrada sajtova i web dizajn usluge, a pišemo i najkvalitetniji SEO sadržaj!


Iskustvo i u drugim oblastima mimo izrade sajtova


Radili smo sa mnogim klijentima u oblasti web dizajna, kako u Srbiji tako i u svetu. Pored usluge najpovoljnije izrade sajtova u Beogradu, takođe nudimo i usluge video produkcije, audio produkcije, SEO optimizacije, konsalting usluge, izrada 3D modela, kao i visokokvalitetnih modela u Srbiji, usluge marketinga, vođenje kampanja za Facebook, Instagram, Trip Advisor, usluge pisanja tekstova za sajtove, usluge izrada Android aplikacija, izrada programa za Windows, takođe radimo izradu logo-a, a i usluge grafičkog dizajna, koje spremno šaljemo po celoj Srbiji!Višedecenijsko iskustvo je sazdano u oblasti koja sve više cveta u savremenom svetu - Web dizajn. Izrada sajtova kod nas predstavlja samo savršenstvo - Brzina, jednostavnost a opet sofisticiranost, mnoštvo opcija, nepobediva SEO optimizacija sajtova je ono što mi volimo da radimo, a to naši klijenti prepoznaju...Iskrena saradnja bez skrivenih troškova je takođe ono na šta možete računati kod nas.


 Izrada web stranicaIzrada web stranica je proces u koji mi ulazimo nakon što smo svi prošli kroz proces dogovora, planiranja, detaljne analize, privatanja načelnog dizajna i prikupljanja nephodnog materijala (slike, tekst).


Na izradi web stranica i učestvuju stručnjaci iz raznličitih obasti: programeri, dizajneri, fotografi, urednici i novinari, kao stručnjaci za marketing.

 

Izrada weba je proces koji traje u yavisnosti od ciljeva i potreba klijenta. Web stranica je poput živog organizma i konstantno može se grana, razgrađuje i unapređuje, menja i prosto mora da prati poslovanje klijenta i potrebe njihovih krajnjih korisnika.

 

Na netu ne postoji momenat kada morate izaći u javnost sa gotovim rešenjem, jer se web uvek i mora modifikovati i prilagođavati..


Teško da bilo ko stigne (osim ako u svojoj organizaciji ima nekoliko desetina zaposlenih koji se bave web aplikacijama i njihovim razvojem), baviti se svim servisma na internetu.


Naravno, nije nephodno sve napraviti odjednom i sada, poželjno  je naći svoju trtžišnu nišu i potruditi se da na najbolji način dospemo do kupca/korisnika i raditi marljivo na tome kako bi naša izrada web stranice u potpunosti ispunila očekivanje klijenata.
​Sa ogromnim brojem realizovanih kako klasičnih portfolio sajtova tako i informativnih sajtova, a ujedno i dobar broj online prodavnica, tj. webshopova, sajtova za nekretnine, sajtova iz oblasti medicine, ujdeno i prezentacija za male i velike hotele, motele, restorane, mikro i makro tj. male i velike privatne firme. Iza sebe imamo i sajtove sa dosta specifičnim zahtevima i samim tim iskustvo je ono što bi mogli istaći kao značajnu osobinu. Vaš novi sajt će u potpunosti prezentovati vašu delatnost i posao kojim se bavite i to na najbolji i unikatrni način. Unikatan dizajn i web dizajn koji je prilagođen svim uređajima, a i prvo mesto na google prilikom pretrage ( eng, SEO ) obezbediće vam posetioce sajta, nove klijente kao i potencijalne korisnike vaših usluga.