​IZRADA INTERNET PRODAVNICE


Kreiranje internet prodavnica koje su potpuno funkcionalne,
pouzdane, atraktivne i prrlagođene novim tehnologijama
pomažu da uspešno prodajete svoje proizvode.
Da vaša prodavnica radi za Vas i Vaše klijente 24/7. .
Atraktivan i unikatni dizajn

Vizuelni  identitet predstavlja jedan od najvažnijih elemenata Vašeg buduće internet prodavnice. Naš fokus je posvećen svakom detalju kako bi se klientima i posetiocima Vašeg sajta omogućio  što bolji u prijatniji doživljaj tokom svake posetre i kupovine.​Princip Mobile first


Responzivan dizajn nekoliko godina unazad predtsavlja standard u IT industriji. Naš princip mobile first je dominantan, jer upotreba mobilnih telefona postala dominantna u odnosu na desktop ra;unare. TIme želimo da Vama pomognemo da dobijete makimalnu vrednost od svog ulaganja, bacajući u fokus u ono što je najbitnije.


Funkcionalnost pre svega

U našoj kompaniji vrši se implementacija najboljih programerskih rešenja kako bi vaše potrebe za  ecommerce sajtom funkcionisao perfektno i dao mogućnost kupcima jednostavnu i efikasnu upoitrebu tj. kupovinu. Naša želja je da sam proces kupovine bude što jednostavniji, polazeći od pregleda i listanja proizvoda pa do samog plaćanja i bezbednosti.

Prijatno korisničko iskustvo jednako je preporuka...


Imate ideju?
Pretvorite vaše misli u stvarnost i prepustite nama svoje online poslovanje!  Naruči odmah Internet prodavnica - web shop


Izrada Internet prodavnica predstavlja spoj iskustva i savremenih softerskih rešenja, a u pozadinbis svega je tim za podršku koji će sve to implementirati.
Mi smo sigurni da kada budete ušli dublje u svet online poslovanja, otkrićete svet pun potencijala za Vaš posao


WooCommerce i wordpress

Jedan vid kreiranja Internet prodavnice koje mi razvijamo je u WooCommercu. Danas 42% ecommerc prodavnica na svetu je pravljeno na ovoj platformi.
Implementacija više stranih jezika je nešto što vam omogućava da dođete do svetskog tržišta. Prevodom vaše online prodavnice na druge jezika vaše tržište postaje čitava planeta.


Bezbednost web shopa

Vaš online posao mora biti bezbedan potrebno je treba da uliva i poverenje. Sigurnost i bezbednost vašeg sajta kao i Vaših korisnika shvatamo krajnje ozbiljno.
SEO optimizovan web shop

Tokom izrade sajta ili projekata poseban akcenat i pažnju poklonjamo SEO optimizaciji. (optimizacija po ključnim rečima). Iskorišćavanje punog potencijal koji danas nude pretraživači Google, Yahoo, Bing, Yandex...


Održavanje internet prodavnice

Da bi performanse sajta bile i ostale na svom maksimumu, u našoj ponudi možete pronaći tehničko održavanje WordPress-a i WooCommerce-a.​Programerski deo

Kreacija internet prodavnica sa posebnim funkcijama

MAXDESIGN tim će za Vas kreirati unikatnu online prodavnicu da bi Vi svu svoju energiju mogli da usmerite na biznis.Da li Imate viziju svoje internet prodavnice? Hajde da zajedno pomerami granice mogućeg i nemogućeg, a ono što nije dosegnuto je samo pitanje vremena i posvećenosti! Budućnost je u Vašim rukama.